Min indre eksentriske pynteløve og hippiesykkelen

Sykkelsesongen nærmer seg, og selv om det er litt tidlig for undertegnede frossenpinn å dra doningen ut av kjelleren, har jeg i det minste begynt å leke med tanken. Jeg er dessuten selverklært fan av sykler med personlig preg, og det er dit jeg vil i dag.

Det hele startet for en del år siden, på min første tur til Amsterdam..-hvis du har vær der, vet du at der finner du sykler i alle tenkelige farger, med blomster, kasser og brett, og mange er virkelig verdt både beundring og undring fra både turister og andre som går forbi, og jeg..-jeg ble solgt!

Da jeg kom tilbake til gamlelandet, fikk Intersport på Stoa ganske raskt solgt en DBS classic damesykkel, selvfølgelig med en fin kurv. O`lykke! Nå var det bare å slippe sin indre eksentriske pynteløve løs..

 


Stolt mokkamasterfru med sin tohjuling.

Bildet er fra en annen sommer, men sykkelen er fortstt den samme, med plastblomster (gjerne noen nye hvert år), knallfarget ringeklokke, lås som ser ut som en slange + en søt liten bamse, som jeg fikk i gave, og som henger og dingler på kurven :)


I dag har jeg tatt pyntingen enda et skritt lenger..
Jeg har sydd delux setetrekk! Ja, for det må man vel kunne si..-I fire lag har jeg sydd det. To vanntette lag med et lag vatt mellom, og så et tynt lag bomull øverst, bare fordi jeg liker prikkestoffet. Til slutt pyntet jeg kanten rundt med rosa dingle-pomponger og et lite homemade-merke.

:)..bakfra ^

og

ovenfra..
Blir i godt humør bare av å tanken på at snart er sykkelsesongen igang igjen, også for frossenpinner.
..og så blir det stas å plassere stumpen på denne humørpillen av et setetrekk.

 

 

Ønsker kjente og ukjente en inspirert aften :)

Monica

 

 

 

8 kommentarer

Grete

26.feb.2012 kl.19:22

hehe så herlig :)) flott sykkel og flotte du ;0)

simba12

26.feb.2012 kl.20:01

fine bilder!

Kristine Strøm

26.feb.2012 kl.20:23

Så fint sete trekk! Jeg fikk å lyst på slik sykkel nå... ikke så mye sykkling her da for er utrolig lang bakke opp her å et godt stykke ubrukelig sykkelvei til byen :( Men kunne hatt den til pynt hehe<3

anette

26.feb.2012 kl.23:47

Nyyydelige bilder, både av frue, sykkel og trekk. Lenge siden jeg har hatt sykkel nå, bare låner husbondens innimellom. Men bildene dine gjorde at jeg fikk innmari lyst på en egen. Særlig setetrekket fristet veldig. Lurer på om det går an å ha et slikt et på trimsykkelen?? ;) Stooor klem <3

Sofie

27.feb.2012 kl.07:35

Så fiin sykkelen din er! :D Må jo bare plystre når man er ute på tur med den :)

Bente Ovlien

27.feb.2012 kl.12:48

Bare de kuleste romper har så fint sete :o)

Marianned

27.feb.2012 kl.20:22

Hihi, så herlig! Blir litt morsommere å sykle når den ser så fin ut :)

keowyn

05.mar.2012 kl.18:09

hihi kjempesøte!

Skriv en ny kommentar

Monica Myrvang Friis

Monica Myrvang Friis

37, Arendal

Nordlandspie i sør. Er gullsmed av yrke, men for tiden hjemme steller jeg hjemme med småjentene mine. Er mamma til Mille minsten på 1 år vakre Ingrid med Downs syndrom på 2år, og til stor-jenta mi på 17. For å være sikker på å ikke ha fritid, har min mann og jeg kjøpt oss hus fra 1924 som er under seriøs oppussing! Her finner du en litt annerledes mammablogg, ting jeg syr (kjoledilla), masse bilder og ellers smakebiter fra mine dager og tanker. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits