Og vinneren er..

Først takke absolutt alle og enhver som har vært med og laget blest rundt nye boka, og vært med på min lille konkurranse.
Knall artig at det ble så mange som ble med. Takk til hver og en av dere!

..-men nå er vinneren av konkurransen trukket (på random.org),
og den heldige vinneren av denne rykende ferske boka er (telle-telle) ..ta-taa

ELISA

Kikk gjerne innom hennes fine blogg "For hand"
Gratulerer så mye, håper dette kan være akkurat det du trenger for litt ekstra inspirasjon, har sendt vinner-mail :)

 
-Monica-

14 kommentarer

frodith

21.04.2013 kl.20:45

Gratulerer til vinneren :-) Jeg kan jo ingenting om å sy :-D men strikker en del. Dette er litt på siden, men bruker dere tegn til datteren deres med Down syndrom? :-) Jeg jobber med døve, og har også jobbet litt med psykisk utvliklingshemmede. Spør bare fordi jeg har lyst å bli litt mer kjent med deg :-) Vet ikke om du liker å si noe om det, men du får bare si NEI hvis dette ikke er noe du vil prate om :-) Ha en fin kveld :-)

fruensvilje

21.04.2013 kl.20:48

Gratulerer til vinneren :))ønsker henne lykke til med sine syprosjekter no :))

Monica Myrvang Friis

21.04.2013 kl.20:54

frodith: Hei..-så utrolig hyggelig, og takk for engasjerende spørsmål! ..-og klart du må spørre, jeg er veldig for åpenhet :) Svaret er ja, vi bruker tegn til tale, og det har vi gjort til Ingrid fra hun var ca 7 mnd og til lillesøster fra hun var helt fersk, og det med svært gode erfaringer både for henne med og henne uten et ekstra kromosom.
Ingrid (og vi rundt henne) er nå hovedpersom i en ny tegnbok + film som akkurat er sluppet via Statped/Sørlandet kompetansesenter. Den heter mine tegn i barnehagen :))
Kan jeg spørre hvor i landet du jobber? Ha en fin en du også!

frodith

21.04.2013 kl.21:10

Jeg jobber på østlandet :-) Jeg tror alle barn kunne ha godt av tegn, uansett om de er hørende eller døve, det er jo enklere å bruke tegn enn å tale,så små hørende barn kunne også uttrykt seg mye før, om de brukte litt av hvert. Jeg tror det er sunt med litt tegn, og utrolig vakkert og spennende språk. Jeg snakker jo tegnspråk med mine elever da, men litt tegn og tale med noen :-)

Monica Myrvang Friis

21.04.2013 kl.21:23

frodith: Etter egne erfaringer, er jeg helt overbevist om at det du sier er riktig. Mille min brukte flittig tegn før hun lærte seg å si ting med ord, altså i god tid før hun ble ett år. Jeg er ingen ekspert på tegn, men som forsterkning til tale har det vært, og er fortsatt, et viktig hjelpemiddel for Ingrid og oss rundt henne, både i familien og i barnehagen :)

frodith

21.04.2013 kl.21:32

Det sies at språktuviklingen hos døve STARTEr før om man får tegnspråk, enn hos hørende barn, men at det jevner seg ut etterhvert, eller hørende går forbi. Men tegn er mye enklere å få til, en taleroganet, stemmebånd osv. Kompliserte greier :-D Så jeg har sett skikkelig småttinger forklare hva de vil, lenge før hørende har sagt nesten et ord :-) Ja, jeg har også erfart eller sett at mange med Downs eller andre diagnoser også har stor glede og nytte av tegn og tale :-)

Bente og Lars O

21.04.2013 kl.21:56

Fine Monica! Jeg gratulerer vinneren og går ut og kjøper boka helt selv. I samme slengen kan jeg få skryte til hele butikken for at jeg kjenner deg! De neste ukene kan venner og venninner få se boka når de kommer på besøk og høre at jeg kjenner hu som lagde kjolen på forsiden :-D

Klemklem åsså enda en klem

4 barns mamma

22.04.2013 kl.00:39

Gratulerer, så heldig vinner :D.

Elisa

22.04.2013 kl.10:03

Åå, så gøy - no blei eg veldig glad! Gleder meg til å sjå boka, og satsar på at det blir ny kjole på meg i år etter mønsteret ditt, amming eller ei! Og for øvrig interessant utveksling her om tegn til tale, det blir jo noko me må lære oss alle sammen her i huset no. Tenkte på å bruke tegn med begge dei to eldste når dei var babyar, men det blei aldri noko av. No med minstemann som har Downs skal det i alle fall på plass, det blir spennande å sjå korleis det går framover!

Tusen takk for at eg fekk ein sjanse til å vinne, har sendt deg e-post!

janomine

22.04.2013 kl.20:07

Jeg har spurt etter boka på både små og store bokhandlere her i byen, men ingen har den. Men - jeg gir meg ikke.

Monica Myrvang Friis

23.04.2013 kl.11:30

Bente og Lars O: Stooor klem i retur til fine Bente! Har ikke sett den selv ennå heller, men regner med at den nærmer seg postkassen min :)

Monica Myrvang Friis

23.04.2013 kl.11:31

janomine: Haha..-tror kanskje du er kjappere enn bokhandelen, har ikke fått den ennå jeg heller, men det MÅ jo være like før nå! :))

Monica Myrvang Friis

24.04.2013 kl.09:09

janomine: Jeg venter noen eksemplarer av boka hjem til meg selv, du kan få kjøpe den av meg hvis du vil. Sender deg i så fall fraktfritt, bare send et pip så blir vi enige ;)

janomine

24.04.2013 kl.16:46

I dag fikk jeg boka!! Har nettopp hentet den på postkontoret. Bestilte den fra Adlibris, kom på to dager. Ellers takk for tilbudet :)

Skriv en ny kommentar

Monica Myrvang Friis

Monica Myrvang Friis

38, Arendal

Nordlandspie i sør. Er gullsmed av yrke, men for tiden er jeg student ved siden av å jobbe i sybutikken Arendal. Har tre døtre; Mille på 2, vakre Ingrid med Downs syndrom på 3, og stor-jenta mi på 18. Min mann og jeg har bosatt oss på Tromøya, i et hus fra 1924. Gammelt, sjelfullt, og under seriøs oppussing. Søm er min hobby, og her legger jeg ut bilder av ting jeg syr. Jeg syr helst til mine døtre, men når jeg syr mer enn vi bruker selv, legger jeg det ut på "SewingBird", min lille nettbutikk på epla.no. Kikk gjerne innom der også! Innimellom kommer også andre ting fra mine dager. Mennesker med downs syndrom har også en helt spesiell plass i mitt hjerte. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits